Μενού Κλείσιμο

Η επιχείρησή μας με εμπειρία 40 χρόνων στο χώρο κατασκευής  κλασικού, νεοκλασικού αλλά και μοντέρνου επίπλου, μελετά, σχεδιάζει και κατασκευάζει  έπιπλα με έντονη προσωπικότητα  και αισθητική  σύμφωνα  με τις απαιτήσεις του πελάτη, ικανοποιώντας απόλυτα τις ανάγκες του.

Λαμβάνοντας  υπόψη την νέα τάση της ελληνικής αγοράς, καταφέραμε, δουλεύοντας με μεράκι  και χρησιμοποιώντας πρώτης ποιότητας υλικά να προσφέρουμε στον πελάτη άριστη ποιότητα επίπλων σε προσιτές τιμές.

Θα μας βρείτε στον εκθεσιακό μας χώρο στο κέντρο της  Λάρισας όπου μπορείτε να επιλέξετε ποικιλία από: σαλόνια, κρεβατοκάμαρες, τραπεζαρίες, μπουφέ, κρυσταλιέρες  όπως και κουζίνες, ντουλάπες  αλλά και όλα τα έπιπλα σπιτιού  και επαγγελματικών χώρων.

Για κάθε προϊόν υπάρχει  δυνατότητα  αλλαγής  διαστάσεων,  επιλογής   χρωμάτων  και  υφασμάτων  αλλά και ειδικές κατασκευές  επίπλων  που θα μας υποδείξετε.

Παραδίδουμε τα έπιπλά σας στο χώρο σας, χωρίς καμία επιβάρυνση. Συνεχίζουμε να είμαστε κοντά στον πελάτη και μετά την αγορά των επίπλων του.

Κοινοποίηση: